Wil je echt uitblinken?

Wij delen graag onze kennis. Of je nu een startende professional bent, een expert of leidinggevende, onze trainingen zorgen ervoor dat je jezelf bewust verder kunt bekwamen in de richting die jij voor ogen hebt. 

Je bent een ervaren professional en wil je graag specialiseren in bepaalde vaardigheden die aansluiten bij de ambities die je hebt als expert en/of leidinggevende. In de dagelijkse praktijk of door coaching ben je je bewust geworden van de impact die je wilt hebben en welk ontwikkelingsproces je daarvoor wilt doorlopen. Je bent op zoek naar een gerichte training om jouw kennis en vaardigheden aan te scherpen om jouw beïnvloedend strategisch vermogen te vergroten, passend bij de koers waar jij graag voor wilt gaan. Wij nodigen je van harte uit om hiermee met ons aan de slag te gaan.

Trainingen

Deze trainingen zijn los te volgen of als pakket, individueel of als groep (eventueel in company).

Je professionele inzet sterk verbeteren in jouw dagelijkse praktijk is ons uitgangspunt in de opbouw van onze trainingen. Door de combinatie van persoonlijke aandacht, het gebruik maken van belangrijke theorieën en de groepsdynamiek creëren we voor jou een ‘veilige, inspirerende en effectieve’ leeromgeving.  Je bent en blijft gedurende je hele loopbaan van harte uitgenodigd!

Zij gingen jou al voor...

Referenties De Coachtrain
Referenties De Coachtrain
Referenties De Coachtrain
Referenties De Coachtrain