Durf jij open naar anderen te zijn?

Bewust worden – keuzes maken –toepassen

Hieronder kun je meer ontdekken over onze vormen van coaching

Inspiratiedagen, teambuildingsdagen, teamuitjes, ze kunnen allemaal bijdragen aan de sfeer binnen een team. Wij geloven er echter in dat als je echt een duurzame ontwikkeling met je team wilt bewerkstelligen Groepscoaching meer geschikt is. Ontwikkelen vergt eerst het opdoen van inzichten, persoonlijke inzichten en gezamenlijke inzichten. Dat heeft tijd nodig, ook om te verwerken en om deze inzichten te vertalen naar de dagelijkse praktijk. Vanuit deze inzichten worden nieuwe keuzes gemaakt.

Om tot deze keuzes te komen is het gezamenlijke communicatie en besluitvoeringsproces van essentieel belang. Als hierin samen een koers is vastgesteld, komt de uitvoering in de dagelijkse praktijk en dat betekent samen oefenen, reflecteren en borgen.

Bij De Coachtrain helpen we graag mensen met de vraag achter de vraag te ontdekken.

Met welke onderwerpen je ook aan de slag wilt gaan, onze professionele coaches creëren voor hun gesprekspartners een omgeving waarin je optimaal jezelf mag zijn. En daardoor ontstaat er ruimte om te groeien met impact. Een coachingstraject is daarom een effectief middel om gerichte ontwikkeling van individuen of teams te bevorderen en te versnellen.

Een greep uit onze waardevolle inzichten

Aandacht gevraagd!

“Marijke, wil jij dit keer een blog over ‘samenwerken’ schrijven, gebaseerd op jouw praktijkervaringen als teamcoach, trainer en procesbegeleider?” Uiteraard wil ik dat, maar oei,

Lees verder...