over ons.

Wij zijn Marijke en Andrew. Twee bevlogen professionals met jarenlange ervaring en passie voor het vak. Passie voor groei. Zo ook onze nieuwste collega Rachel. Een vooruitstrevende professional die elk team en organisatie naar een hoger niveau coacht.

We inspireren en worden geïnspireerd. Samen zetten we onze bewezen methodieken, kennis en kunde in met impact. Impact met het doel om jou te laten groeien en stappen te zetten, als mens én professional.

Wil je meer te weten komen over ons? Scroll dan verder!

Een greep uit onze waardevolle inzichten

Aandacht gevraagd!

“Marijke, wil jij dit keer een blog over ‘samenwerken’ schrijven, gebaseerd op jouw praktijkervaringen als teamcoach, trainer en procesbegeleider?” Uiteraard wil ik dat, maar oei,

Lees verder...

Marijke Scheenloop

Scherp krijgen wat het verhaal is door oprecht in contact te staan en verdiepende vragen te stellen, daar ga ik voor. De impact van mijn manier van coaching, zit hem in het gedegen proces dat je doorloopt van bewustwording, waardevolle keuzes en het inzetten van passende vaardigheden. Of je nu nog maar net aan het werk bent of al veel ervaring hebt op jouw vakgebied. Samen stellen we een kapstok samen waarmee je op een meer ontspannen manier je ambities kunt waarmaken, doelen kunt bereiken of meer balans kan ervaren in je leven.

 

Ieder mens, team en elke organisatie is uniek en heeft recht op eigen regie en keuzes. Ik geloof dat mensen en organisaties gebaat zijn bij een goede balans, in alle opzichten. Om dit te bereiken creëer en stimuleer ik overzicht. Dit brengt inzicht wat jou helpt op weg naar groei met impact.

 

Mijn wijze levensles? Eigen regie ervaren en tegelijkertijd in verbinding blijven, het kan echt! Verrijk jezelf met kennis en kunde op het gebied van het inrichten, voorbereiden en uitvoeren van waardevolle communicatie, – en keuzeprocessen. Hierdoor wordt alles logischer, gemakkelijker en leuker, dat beloof ik je!

De Coachtrain

Expertises

  • Diepere verbanden leggen (gericht op zingeving en logica)
  • Objectief observeren
  • Reflectief communiceren


Kenmerken

Strategisch – ondernemend -intuitief – praktisch-inzichtgevend – realistisch -onafhankelijk

Andrew van der Veen

Wat is jouw stip op de horizon? Hoe wil je deze bereiken? Ik inspireer graag professionals, waardoor zij een breder perspectief zien. Door oprecht in contact te staan en de juiste vragen te stellen help ik hen zichzelf te ontwikkelen en hun ambities waar te maken.

Mijn focus ligt niet allen op het veranderen van gedrag, maar juist op het stimuleren van veranderingen vanuit beleving, persoonlijke kracht en keuze bewustzijn. Voor mij is het cruciaal dat jij je veilig voelt om oprechte gesprekken te kunnen en willen voeren. Om zo vanuit de kern stappen te kunnen zetten naar het behalen van jouw doelen.

Ik heb een passie voor het creëren van verbindingen in de breedste zin van het woord. Dit kan zijn tussen mensen, maar ook tussen vakgebieden of organisatielagen. Doordat ik in veel verschillende branches werk kan ik de geleerde lessen uit de ene branche verbinden met de andere, zodat zij zich ook weer kunnen verbeteren.

Een leuk voorbeeld waaruit mijn ambitie als coach naar voren komt? Ik bevind mij vaak tussen professionals en dan komt het wel eens voor dat er iemand veel vanuit aannames of vooroordelen redeneert. Mijn handen gaan dan jeuken om diegene te laten zien dat er zo veel meer is dan deze aannames en vooroordelen.

Mijn lijfspreuk: Just do it!

De Coachtrain

Expertises

  • Strategisch sparren
  • Creatief denken (gebruikmakend van visuele en praktische metaforen)
  • Perspectief bieden


Kenmerken

Inspirerend – deskundig -analytisch – openminded – intuïtief – humor – ondernemend

Rachel Nadav

Het goede doen en doen wat ertoe doet, daar ga ik voor. Ik creëer beweging terug naar de bedoeling en de toegevoegde waarde van de organisatie, de teams en de professionals. Voor zichzelf en voor hun bijdrage aan de samenleving. Daar waar organisaties, teams en professionals vanuit vastgeroeste patronen werken, vastlopen of het zwaar hebben, ben ik een grote toegevoegde waarde. Ik gebruik mijn kennis en ervaring, mensgerichte oprechte coaching, systemisch denken, innovatieve kijk, daadkracht en werk mee aan de implementatie, waarbij we die stip op de horizon zullen bereiken.

 

Waarom ik en waarom ik dit doe? Omdat ik het zie en ik dit met toewijding doe. Ik haal heel veel voldoening uit de positieve groei die organisaties, teams en professionals doormaken. Dit doet er voor mij toe, zo volg ik mijn innerlijke koers in dit werk.

 

Een mooi voorbeeld zijn organisaties die met alle goede intenties toch niet het juiste voor elkaar krijgen, zo zonde én niet nodig!

Mijn werkspreuk

Een kapitein die niet weet waar hij heen wil, klaagt dat de wind uit de verkeerde hoek waait en komt nooit aan.

De Coachtrain Rachel

Expertises

  • Lastige culturen en vastgelopen organisaties, teams en professionals.
  • Meervoudige perspectieven oordeelloos blootleggen.
  • Uit en inzoomen op meerdere lagen in de organisatie en op meerdere niveaus van professionals.

 

Kenmerken

Zinvolheid – kwaliteit – authenciteit – plezier – creativiteit – aandacht