Durf jij eerlijk naar jezelf te zijn?

Open naar anderen zijn is best spannend, maar het is ook zo bevrijdend als het lukt. Want dan staat de weg open voor het beantwoorden van verdiepende vragen en het opdoen van verhelderende inzichten. Hieronder vind je onze vormen van coaching:

Bij Individuele coaching werken we vanuit een basis naar jouw meer specifieke persoonlijke doelen toe. Deze doelen kunnen liggen op professioneel vlak, maar ook in privé sferen.

Je kan jouw vragen, dilemma’s en twijfels delen met een ervaren, onafhankelijke sparringpartner, welke jou een spiegel voor kan houden, begeleidt en je uit kan nodigen om jezelf te ontwikkelen.

Bij De Coachtrain helpen we graag mensen met de vraag achter de vraag te ontdekken.

Met welke onderwerpen je ook aan de slag wilt gaan, onze professionele coaches creëren voor hun gesprekspartners een omgeving waarin je optimaal jezelf mag zijn. En daardoor ontstaat er ruimte om te groeien met impact. Een coachingstraject is daarom een effectief middel om gerichte ontwikkeling van individuen of teams te bevorderen en te versnellen.

Een greep uit onze waardevolle inzichten

Aandacht gevraagd!

“Marijke, wil jij dit keer een blog over ‘samenwerken’ schrijven, gebaseerd op jouw praktijkervaringen als teamcoach, trainer en procesbegeleider?” Uiteraard wil ik dat, maar oei,

Lees verder...