Durven jullie je eigen koers te varen?

Open naar anderen zijn is best spannend, maar het is ook zo bevrijdend als het lukt. Want dan staat de weg open voor het beantwoorden van verdiepende vragen en het opdoen van verhelderende inzichten. Hieronder vind je onze vormen van coaching:

De bedrijfsstrategie, cultuur en de mate van samenwerking zijn belangrijke factoren in het succes van een organisatie. Binnen jullie organisatie werken mensen die samen er voor willen gaan. De ontwikkeling van al deze mensen samen is van grote invloed op de professionele ontwikkeling van de gehele organisatie.

Met Organisatie coaching zorg je ervoor dat de missie, visie en waarden van de organisatie helder zijn en vertaald kunnen worden naar ieder individu binnen de organisatie. De manier van werken sluit aan bij de gewenste koers.

Bij De Coachtrain helpen we graag mensen met de vraag achter de vraag te ontdekken.

Met welke onderwerpen je ook aan de slag wilt gaan, onze professionele coaches creëren voor hun gesprekspartners een omgeving waarin je optimaal jezelf mag zijn. En daardoor ontstaat er ruimte om te groeien met impact. Een coachingstraject is daarom een effectief middel om gerichte ontwikkeling van individuen of teams te bevorderen en te versnellen.

Een greep uit onze waardevolle inzichten

Aandacht gevraagd!

“Marijke, wil jij dit keer een blog over ‘samenwerken’ schrijven, gebaseerd op jouw praktijkervaringen als teamcoach, trainer en procesbegeleider?” Uiteraard wil ik dat, maar oei,

Lees verder...