Cookies toestaanMeer info over de cookies
Leergang Zelfbewust Leiderschap

Leergang Zelfbewust Leiderschap

afspraak vrijblijvend contact opnemen

Onze leergang in het kort...

Elk jaar organiseren we de leergang Zelfbewust Leiderschap voor managers, ondernemers, leidinggevenden en stafadviseurs uit zowel Profit als non-profit organisaties.

Zelfbewust Leiderschap komt vooral tot uiting in de volgende succesfactoren:

  • Professionaliteit
  • Ondernemerschap
  • Keuzemanagement
  • Communicatie

We gaan uit van de gedachte van 'jezelf als ijkpunt' in relatie met uw omgeving. We verkennen bestaande inzichten, leerstijlen en theorieën, plaatsen deze in tijdsperspectief en koppelen ze aan uw persoonlijk verhaal. De verbinding met uzelf, met wat u doet, waarom u dat doet en met wie u dat doet, staat centraal. We kijken dus niet alleen naar gedrag, maar ook naar de innerlijke drijfveren die maken wie we zijn en wat we doen. Individueel en collectief. Alles wat we doen is op gemakkelijke wijze te vertalen naar uw dagelijkse praktijk en de uitdagingen van deze tijd. In deze leergang nemen we u mee in de ontwikkeling van organisaties en koppelen we uw ontwikkeling hieraan.  Vanwege het interactieve karakter van de opleiding is er volop ruimte om ervaringen/ ideeën te delen met elkaar.

'Zelfbewust Leiderschap' bestaat uit een serie van 8 interactieve dagen gedurende de periode van januari t/m juni 2019. We gaan uit van een groep van 8 tot 12 leidinggevenden uit profit organisaties, non-profit organisaties en het onderwijs. De opleidingscyclus wordt afgesloten met een certificaat.

Lees onze brochure 

 

Deel
hier doen we het voor
Leergang Zelfbewust Leiderschap | De Coachtrain - © 2019 website by gosidesign