Cookies toestaanMeer info over de cookies

Ervaringen deelnemers

afspraak vrijblijvend contact opnemen

Benieuwd wat eerdere deelnemers zeggen over de Leergang Zelfbewust Leiderschap? Hier lees je hoe zij dit hebben ervaren!

Elize Harmelink:

"Door de leergang zelfbewust leiderschap heb ik meer inzicht gekregen in mijn patronen en waarden waardoor ik steviger in mijn schoenen sta, beter weet waarom ik op een bepaalde manier reageer en meer bagage heb om met situaties om te gaan. Mooie mix tussen theorie en praktijk met Marijke en Andrew als professionele en betrokken begeleiders." 

Marlie Nelissen, manager Quality & Control

"Tijdens de Leergang krijg je gaandeweg in een mix van theorie en eigen praktijk steeds beter inzicht in je eigen waardes waardoor je meer bewust en authentiek, in verbinding met de ander, je leiderschap kunt vormgeven." - 

Rob Jansen, Senior Director Product Development

"Deze leergang geeft je goed inzicht in jouw waardes en waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Daarnaast helpt het je om meer in verbinding te komen met anderen door te begrijpen wat de motivatie en beweegredenen van een ander zijn." 

Ivar Slots

"Mijn belangrijkste "take-away" van deze opleiding is dat leidinggeven niet bestaat uit het beheersen van trucjes maar vooral gaat om je eigen authenticiteit bewaren en hoe bewust je bezig bent in je werk met anderen. De begeleiding van Andrew en Marijke op dit gebied was uitstekend. Twee vakmensen die weten waar ze over praten. De mix tussen theorie en praktijk was erg prettig. " 

Ernst Zweipfennig,Teamleider 

"De leergang heeft me bewust gemaakt waar ik stond en gaandeweg het traject, onbewust heeft laten veranderen in een nieuwe denk en zienswijze van mijn eigen en hopelijk nieuwe ingeslagen koers. 
Een aanrader voor ieder die verder wil als zelfbewust leider."

Liesbeth Knaepen, Chief Operating Officer

"De Leergang Zelfbewust Leiderschap is een inspirerende tocht waarbij je samen gaande weg jezelf tegenkomt, ontdekt en je rugzak vult met een missie gekoppeld met je waarden zodat je als een Zelfbewust Leider in het leven staat."

Mieke van Waas, schooldirecteur

"Na jaren heel hard werken, veel uren maken en vanuit de flow schoolleider zijn, begon ik vast te lopen. Ik verstarde, begon me af te vragen of ik ‘het nog wel kon’ en wat mijn bijdrage aan het onderwijs op de scholen was. Ik vond het steeds moeilijker om een brug te slaan tussen de theorie en de praktijk, om het schoolplan om te zetten in haalbare en concrete doelen voor de leerkrachten. Ook gunde ik mijzelf niet de tijd om te reflecteren en de waarom-vraag te stellen.

De Coachtrain heeft mij geholpen om de rust en overtuiging in mijzelf terug te krijgen. Door 8 dagen verspreid over het jaar, in een andere omgeving in gesprek te gaan met leidinggevenden uit verschillende sectoren, binnen en buiten het onderwijs, heb ik een bredere blik op het onderwijs en mijn functioneren gekregen.

De trainers van de Coachtrain weten een heel veilig en vertrouwd klimaat te creëren, waarin ieder op zoek kan gaan naar zijn persoonlijke en organisatiewaarden. Deze vormen de basis van waaruit ieder mens met passie en gedrevenheid zijn werk wil doen en zich wil ontwikkelen.

Het heeft mij veel inzicht gegeven in wie ik ben, wat ik wil bereiken en vooral waarom. De combinatie van de persoonlijke zoektocht en de vertaling naar het leidinggeven in de praktijk, maken deze training heel waardevol en concreet. Het heeft mij weer de energie van mijn ‘beginjaren’ teruggegeven, doordat ik nu meer zelfbewust leiding kan geven."

Bart

"Inmiddels heb ik een groot deel van de leergang afgerond. Deze leergang is interessant en bruikbaar voor veel professionals, ook als je reeds bekend bent met je waarden en de toepassing er van. De kennis bij Andrew en Marijke is groot en zij gebruiken een groot pallet aan oefeningen en theorie, die soms ogenschijnlijk eenvoudig maar dan weer zeer uitdagend zijn. Iedere keer vergroten de oefeningen je inzicht en toepasbaarheid van je waarden. Mij heeft de leergang verrast, geïnspireerd en gemotiveerd. Een aanrader!"

Anthony Schmetz, eigenaar en oprichter brandbeveiligingsbedrijf

"Voor mij was het een inspirerende ontdekkingstocht naar mijn eigen waarden. Ik zag in de leergang een win -win situatie, voor mij was de leergang een traject die parallel liep tijdens het opstarten van mijn eigen bedrijf. De Leergang en medecursisten in combinatie met de methodiek van de leergang en het ontdekken van mijn eigen waarden heeft mij gebracht waar ik nu sta. Het ondernemen, het maken van keuzes met mijn eigen waarden en hierdoor succesvol zijn op de juiste manier was voor bij een rode draad door de leergang. Maar het allerbelangrijkste was het zien hoe de mede cursisten leiding gaven in hun eigen omgeving. Successen delen, oprecht en respectvol luisteren naar elkaar met een lach en een traan. Ik denk dat iedereen er sterker door is geworden in welke rol dan ook."

Anita Groenendijk, directeur kinderopvangorganisatie

"Met deze leergang ga je zelf op zoek naar je kernwaarden van waaruit je wilt handelen.Je leert passende keuzes te maken en ernaar te handelen. In een prettige omgeving begeleiden Marijke en Andrew de deelnemers op een diep verbindende wijze.Vol inspiratie en met veel energie daarna weer aan de slag!"

Enkele quotes van deelnemers uit eerdere jaren:

  “Zelfbewust Leiderschap is een leergang die heel intens is en dicht bij jezelf plaatsvindt. Op zoek naar je eigen kernwaarden en competenties. Als je je daarvan bewust bent, kun je ze inzetten wanneer de situatie daarom vraagt. Leer je ook begrijpen waarom zaken nu gaan zoals ze gaan of juist niet gaan zoals je zou willen.”

“Bewust nadenken over onbewust handelen; waarom doe ik de dingen zoals ik ze doe?" 

"Een mooie zoektocht naar waarden, kennis en persoonlijkheid”

"Zeer professioneel, zeer leerzaam en zeer verrijkend"

"Een mooie manier om meer zicht te krijgen op wie je bent en wat je belangrijk vindt en dit direct te vertalen naar je dagelijks praktijk"

"Een inspirerende leergang met een gemêleerd gezelschap in een vertrouwelijke sfeer" 

"Zelfreflectie, wie ben ik?/ balans werk-privé /interactief/ speels/ kleurrijk /erg leuke en duidelijke filmpjes"

 

Deel
AAM-beneden-in-close-up
Ervaringen deelnemers | De Coachtrain - © 2019 website by gosidesign