Cookies toestaanMeer info over de cookies
Annemay den Besten

Annemay den Besten

afspraak vrijblijvend contact opnemen

Waar ik vandaan kom:
In het gezin waar ik ben opgegroeid, staat verbinding centraal. Zo geniet ik er van nature van om oprechte aandacht te hebben voor elkaar en elkaars verhaal.

Ook tijdens mijn latere leven, waarvan mijn opleidingen een belangrijk deel hebben uitgemaakt, kwam verbinding in verschillende vormen terug.

De verbinding tussen mensen was een belangrijke reden om Psychologie te gaan studeren, en deze opleiding heeft me heel nieuwe vormen van verbinding laten zien – waaronder de verbindingen binnen de hersenen, die mijn interesse in de neuropsychologie wekten.
Na mijn afstuderen zag ik als kinderpsycholoog steeds meer het enorme belang van de verbindingen van elk mens met de mensen om hem heen.
Kennis maken met de Coachtrain, betekende dat er een wereld voor me open ging: vanaf toen begon ik steeds meer te leven in verbinding met mijn eigen waarden en die van anderen. Hier werk ik nog dagelijks hard voor, en met veel plezier.

Tijdens mijn opleiding tot GZ-psycholoog heb ik mijn gereedschapskist als therapeut uitgebreid, maar ook geleerd breder te kijken en creatief te zijn in het bedenken en inzetten van oplossingen. Het combineren van deze opleiding met twee banen blijft voor mij een prachtige manier om de verbinding te maken tussen deze verschillende werelden. 

Waar ik voor sta:
Ik ben een ontdekker, en mijn aandacht en interesse zet ik in om uw verhaal te begrijpen. Mijn deskundigheid en analytisch vermogen helpen me dit verhaal te begrijpen – maar veel belangrijker vind ik dat de persoon tegenover me, zijn of haar eigen verhaal begint te begrijpen.

Waar ik voor ga:
Ik ga voor contacten waarin we open communiceren - zonder oordeel - en elkaar inspireren. Waarin mensen samen ontdekken en mooie dingen creëren, op ieder mogelijk niveau. Mijn droom is hier een steentje aan bij te dragen, door mensen bewust te maken van hun eigen mogelijkheden om dit in hun omgeving te stimuleren. 

 

Deel
Annemay den Besten | De Coachtrain - © 2022 website by gosidesign