Cookies toestaanMeer info over de cookies
Andrew van der Veen

Andrew van der Veen

afspraak vrijblijvend contact opnemen

Waar ik vandaan kom:
Na mijn studie psychologie ben ik werkzaam geweest in de (jeugd)hulpverlening, eerst als hulpverlener en later als leidinggevende. Mijn ambitie om mensen passende en waardevolle keuzes te kunnen laten nemen, kon ik vorm geven door eerst als directeur/oprichter van een psychologisch en school/beroepskeuze adviesbureau, later als directeur van een landelijk forensisch psychologisch adviesbureau (met 200 medewerkers), bij een assesment bureau en nu de afgelopen 15 jaar als coach bij een coachingsbureau te werken.

Waar ik voor sta: 
Mijn focus ligt niet alleen op veranderen van gedrag, maar juist op het stimuleren en bekrachtigen van veranderingen vanuit de beleving, persoonlijke kracht en het keuzebewustzijn van mijn cliënten. Het effect op lange termijn van deze vorm van coaching is hiermee meer vanzelfsprekend.

Waar ik voor ga: 
Ik ben een professional met een passie voor het creëren van verbinding - tussen mensen, tussen vakgebieden, tussen organisatielagen om resultaten te behalen. Ik vind het vanzelfsprekend: - dat doelgerichte reflectie en ontwikkeling een continu proces is - dat autonomie en verbondenheid ook op de werkvloer belangrijke drijfveren zijn voor iedereen (ongeacht de rol of functie die iemand vervult) - dat samen succesvol zijn, veel energie en voldoening oplevert.

 

Deel
Andrew van der Veen | De Coachtrain - © 2022 website by gosidesign