Cookies toestaanMeer info over de cookies

nieuwsbrief september 2021

afspraak vrijblijvend contact opnemen

Bijna twee jaar geleden verstuurden wij onze laatste nieuwsbrief, nadat we met veel plezier ons 10-jarig jubileum vierden met klanten, vrienden en familie bij het Natlab in Eindhoven. Wat een mooie feestelijke dag was dat! 

Je uitgebreid op de hoogte stellen over de tussenliggende periode? Daar beginnen we maar niet aan.

Graag delen we hier de link naar onze nieuwste nieuwsbrief en nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen als je geinteresseerd bent in een van onze vormen van coaching, opleiding of procesbegeleiding.

https://mailchi.mp/006df2e9e5bd/nieuws-van-de-coachtrain

Tot gauw?

Hartelijke groet,

Team de Coachtrain

 


 

Deel
nieuwsbrief september 2021 - Nieuws | De Coachtrain - © 2022 website by gosidesign