Cookies toestaanMeer info over de cookies

Interactieve info ochtend over Burn-out

afspraak vrijblijvend contact opnemen

Donderdag 29 juni interactieve informatie ochtend over ‘Burnout’

Burn-out, bore-out, (werk)stress, spanningsklachten... thema’s waar bijna iedereen wel mee te maken krijgt en waar we vaak maar weinig grip op ervaren. Op televisie wordt de laatste tijd hierover steeds meer gedeeld in documentaires, praatprogramma's en onlangs nog in de serie van Sophie Hilbrand (Sophie in de mentale kreukels). Conclusie van veel ervaringsdeskundigen die aan het woord komen is, dat pas in gesprek met een professionele Coach ze zich bewust werden van hun eigen patronen. Dat kunnen zowel gedachten, gevoelens en gedragspatronen zijn. Hierdoor beseften ze dat ze meer keuzes en daardoor dus meer beïnvloedingsmogelijkheden hebben dan ze vooraf dachten. 

Omdat wij weten dat dit thema bij veel mensen leeft en wij vanuit onze ervaring, vakkennis en filosofie op het gebied van Waardenbewust Ondernemen graag een steentje bij willen dragen aan het creëren van een gezonde balans in organisaties, organiseren wij op donderdag 29 juni een ochtendbijeenkomst rondom dit onderwerp voor iedereen die:

  • stress ervaart en hier meer grip op wil ervaren;
  • niet in een burn-out terecht wil komen;
  • wil bijdragen aan een gezonde en energieke organisatie.  

Op deze ochtend zullen we in kleine groepjes inzichten, ervaringen en kennis delen vanuit verschillende benaderingswijzen rondom dit thema. Janine van Kampen van BioTrain zal ook aanwezig zijn om de fysieke gevolgen van stress in je lijf meer zichtbaar en voelbaar te maken.  We nodigen nadrukkelijk zowel mensen uit, die zelf stress ervaren, alsmede iedereen die hiermee te maken heeft vanuit zijn of haar functie binnen organisaties (collega’s, leidinggevenden en HR adviseurs).

We starten rustig op tussen 9.00 uur - 10.00 uur met koffie/thee en voor wie wil een rondleiding op onze nieuwe locatie en sluiten deze ochtend tussen 13.00 – 14.00 uur af met gelegenheid tot napraten (inclusief broodjes). 

Locatie: gebouw S-Clusiv, Schootsestraat 14 Eindhoven (nabij Strijp S)

Graag z.s.m. aanmelden via info@decoachtrain.nl met vermelding van je naam, je functie en organisatie. Mocht je nog specifieke vragen/onderwerpen in willen brengen die we mee kunnen nemen in ons programma vernemen we dat graag.

Hartelijke groet,

Annemay den Besten
Andrew van der Veen
Marijke Scheenloop

namens,

Team de Coachtrain

 

 

 

Deel
Interactieve info ochtend over Burn-out - Nieuws | De Coachtrain - © 2022 website by gosidesign