Cookies toestaanMeer info over de cookies

Eerst coachen, dan trainen

afspraak vrijblijvend contact opnemen

De Coachtrain: eerst coachten, dan trainen

"Als jij je niet bewust bent van waarom je iets wilt veranderen, heeft het geen zin om te trainen. Door middel van coachen laten we mensen daarom bewust kennismaken met andere benaderingswijzen. Coaching staat voor ons ook altijd voor het bieden van nieuw perspectief" alsdus Marijke Scheenloop.

Creativiteit, deskundigheid, open-minded en plezier. Dit zijn de waarden waar De Coachtrain voor staat. De Coachtrain laat al 7 jaar door middel van duo-coaching en organisatiebegeleiding mensen bewust naar andere mogelijkheden kijken. Vanuit deze exepertise vertelt Marijke in Goeie Zaken (uitgave feb. 2016) haar visie op de snel veranderende arbeidsmarkt.

Lees hier het hele artikel.

 

 

 

Deel
Eerst coachen, dan trainen - Nieuws | De Coachtrain - © 2022 website by gosidesign