Cookies toestaanMeer info over de cookies
Terug naar het overzicht

Kees Hoevenaars, schoolleider van openbare basisschool de Uilenbrink in Veghel, 35 medewerkers, een school van Stichting Openbaar Onderwijs Groep (OOG)

In 2013 bood onze besturenorganisatie, VosABB, samen met de Coachtrain voor de eerste keer de Leergang Zelfbewust Leiderschap aan. Als schoolleider kon ik een opleiding gaan doen en op het persoonlijk vlak liep ik met vragen over mijn schoolleiderschap rond. De opzet van de Leergang sprak me erg aan: niet specifiek gericht op het onderwijs en met deelnemers uit verschillende disciplines. Andrew en Marijke leidden alles heel “down to earth”, geen ingewikkelde management theorieën, maar “wie ben jij en waar sta je voor”. De 9 deelnemers werden door Andrew en Marijke heel goed met elkaar verbonden. Ze creëerden altijd een prettige sfeer en gebruikten mooie technieken om de deelnemers de kans te geven iets van zichzelf te laten zien en zichzelf te zien. Het meenemen van een voorwerp dat iets over jou zegt, een muziekstuk dat je mooi vindt, een beeld dat je wilt delen.

Omdat de Leergang me zo goed was bevallen, heb ik nu regelmatig een coaching gesprek met Andrew: het helpt om vast te houden wie ik ben, waar ik voor sta en hoe ik dit in mijn werk kan gebruiken.

Voor de directeuren van de Stichting OOG heeft de Coachtrain ook een studie-/teamdag verzorgd. Weer heel praktisch, niet te sturend en zonder ingewikkelde theorie.

Deel
Enkele klanten van ons | De Coachtrain - © 2022 website by gosidesign