Cookies toestaanMeer info over de cookies
Terug naar het overzicht

Gemeente Echt Susteren

Nicole Slothouwer, gemeente Echt-Susteren

“Via mijn werkgever kreeg ik de mogelijkheid een coachingstraject te volgen. Iets waarvoor ik tot op de dag van vandaag heel dankbaar ben. Zowel in mijn privéleven als op mijn werk waren er ontwikkelpunten waarmee ik graag aan de slag wilde gaan.

Ik maakte kennis met Andrew en Marijke en er was meteen een klik. Zij gaven aan dat het ontdekken van voor jouw belangrijke waarden erg belangrijk is om zowel in werk als privé goed te kunnen functioneren. Zelf kreeg ik duo-coaching van zowel Andrew als Marijke. Het feit dat er altijd één van beiden kan observeren wat er tijdens een sessie gebeurt, maakt dat je je niet kunt verschuilen achter goede gesprekstechnieken of niet het achterste van je tong laten zien en iedere sessie kom je daardoor echt tot de kern van problemen en de mogelijke oplossingen. Ik ben diep gegaan, heb veel over mijzelf geleerd en wat ik echt belangrijk vind. Dit maakt dat ik persoonlijk sterk in het leven ben komen te staan en weet hoe ik overkom op anderen. Ik heb geleerd welke vaardigheden ik kan aanwenden om mijn werk optimaal uit te kunnen voeren en wat het beste bij mij past.

Inmiddels heb ik promotie gemaakt naar een managementfunctie waar ik veel voldoening uit haal. Door het herkennen van mijn waarden weet ik echter ook hoe ik de balans tussen werk en privé goed kan houden.

Ik kan een coachingstraject bij de coachtrain dan ook van harte aanbevelen en wil Andrew en Marijke nogmaals bedanken voor alle inzichten die ik dankzij hen over mijzelf heb verkregen!!!

Deel
Enkele klanten van ons | De Coachtrain - © 2021 website by gosidesign