Cookies toestaanMeer info over de cookies

Bewust worden - Keuzes maken - Handelen

Wij zijn experts op het gebied van coaching, procesbegeleiding en opleidingen binnen ons vakgebied.

ONZE MISSIE EN VISIE
We geloven erin dat je als mens, maar ook als team of organisatie het beste tot je recht komt, als je de vrijheid en mogelijkheid kunt blijven ervaren om bewuste keuzes te maken, die aansluiten bij datgene waar je voor wilt gaan. 

Wij zetten graag al onze kennis, jarenlange ervaring en psychologie achtergrond in om professionals binnen organisaties te inspireren, ondersteunen en aan te moedigen om zelf regie te voeren over hun inzet in de processen waarin zij een rol hebben.

Bewust procesmatig handelen en communiceren met een helder (gezamenlijk) resultaatdoel voor ogen en rekening houdend met ieders rol en belangen. Daarom ligt onze focus ook op doelgroepen die hierin een beïnvloedende rol ervaren.

In onze opleidingen en coaching hopen we veel van deze mensen binnen organisaties te laten ervaren dat ze het zelf in de hand hebben. Er is geen toneelspel voor nodig, maar wel een gedegen basis in je zelf als mens en in jouw professionele rol. Binnen elk niveau en domein van samenwerking is daarnaast een sterk fundament van onschatbare waarde. Mensen blijven het verschil maken! 

 
 

 

Uw situatie aan ons voorleggen?
  • authenticiteit
  • deskundigheid
  • open-minded
  • Verbinding
  • betrouwbaarheid
  • plezier

Authenticiteit

(echtheid, puur zijn)

Wat we zeggen en doen is oprecht en bedoeld om het identiteitsgevoel (jezelf kunnen zijn) van onze klanten te bevorderen.

Deskundigheid

(bekwaam, competent, ervaren)

Deskundigheid is iets dat je opbouwt. Onze vakkennis, jarenlange ervaring en onze succesvolle benaderingswijze zetten we dagelijks in.

Open-minded

(onbevooroordeeld, creatief)

Als coach en mens proberen wij zo zuiver en onbevangen mogelijk in contact te blijven met onszelf en anderen. Hierdoor ontstaat ruimte om nieuwe, creatieve mogelijkheden te ontdekken.

Verbinding

(oprecht geïnteresseerd, in afstemming samen optrekken)

In verbinding zijn, verbinding stimuleren en verbindend communiceren, daar staan we voor. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in de visie, beleving en het gedrag van mensen binnen organisaties en de maatschappij.

Betrouwbaarheid

(respectvol, privacy garanderend, geloofwaardigheid)

Omdat wij weten waar we voor staan, wat we met onze klanten willen beleven en waar we naar toe willen, is betrouwbaarheid voor ons vanzelfsprekend.

Plezier

(humor, ontspanning, delen)

De weg naar succes begint wat ons betreft altijd met plezier beleven in wat we doen en dit met anderen delen.

De Coachtrain, professioneel coachingteam | De Coachtrain - © 2022 website by gosidesign