Cookies toestaanMeer info over de cookies
Home

Bewust worden - Keuzes maken - Handelen

De Coachtrain is de grondlegger van het Waarden Bewust Ondernemerschap. De coaches en adviseurs van de Coachtrain begeleiden organisaties en hun medewerkers die met een duidelijke koers voor ogen  verder willen ontwikkelen.  

Waarden Bewust Ondernemen (WBO) staat voor een nieuw soort ondernemerschap, waarbij iedereen binnen een organisatie mee kan doen. Bedrijven die aan de hand van hun kernwaarden handelen en communiceren, zijn in staat om passende ontwikkelingskeuzes te maken. Juist in een continue veranderende maatschappij, blijkt het succes van een organisatie direct verband te houden met de meerwaarde en creativiteit die gezamenlijk geleverd wordt. WBO vormt in onze ogen een ideale basis hiervoor.

ONZE MISSIE EN VISIE

Wij willen zoveel mogelijk organisaties en hun medewerkers in de gelegenheid stellen om gebruik te maken van de voordelen van het Waarden Bewust Ondernemerschap, uiteraard optimaal afgestemd op de eigen koers, mensen en middelen. Wij vinden het belangrijk dat alle mensen binnen een organisatie zelf verantwoordelijk kunnen zijn voor individuele en gezamenlijk ontwikkeling.

 

Uw situatie aan ons voorleggen?
  • authenticiteit
  • deskundigheid
  • open-minded
  • Verbinding
  • betrouwbaarheid
  • plezier

Authenticiteit

(echtheid, puur zijn)

Wat we zeggen en doen is oprecht en bedoeld om het identiteitsgevoel (jezelf kunnen zijn) van onze klanten te bevorderen.

Deskundigheid

(bekwaam, competent, ervaren)

Deskundigheid is iets dat je opbouwt. Onze vakkennis, jarenlange ervaring en onze succesvolle benaderingswijze zetten we dagelijks in.

Open-minded

(onbevooroordeeld, creatief)

Als coach en mens proberen wij zo zuiver en onbevangen mogelijk in contact te blijven met onszelf en anderen. Hierdoor ontstaat ruimte om nieuwe, creatieve mogelijkheden te ontdekken.

Verbinding

(oprecht geïnteresseerd, in afstemming samen optrekken)

In verbinding zijn, verbinding stimuleren en verbindend communiceren, daar staan we voor. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in de visie, beleving en het gedrag van mensen binnen organisaties en de maatschappij.

Betrouwbaarheid

(respectvol, privacy garanderend, geloofwaardigheid)

Omdat wij weten waar we voor staan, wat we met onze klanten willen beleven en waar we naar toe willen, is betrouwbaarheid voor ons vanzelfsprekend.

Plezier

(humor, ontspanning, delen)

De weg naar succes begint wat ons betreft altijd met plezier beleven in wat we doen en dit met anderen delen.

De Coachtrain, professioneel coachingteam | De Coachtrain - © 2019 website by gosidesign