Cookies toestaanMeer info over de cookies

Bewust worden - Keuzes maken - Handelen

De Coachtrain is de grondlegger van het Waarden Bewust Ondernemerschap. De coaches, adviseurs en procesbegeleiders van de Coachtrain begeleiden organisaties en hun medewerkers die met een duidelijke doel voor ogen zich verder willen ontwikkelen.  

ONZE MISSIE EN VISIE

We geloven erin dat je als Mens, maar ook als Team of Organisatie het beste tot je recht komt bent als je de vrijheid en mogelijkheid kunt blijven ervaren om bewuste keuzes te maken, die aansluiten bij datgene waar je (samen) voor wilt gaan. Wij begeleiden mensen in hun ontdekkingstocht hiernaar toe, hun onderlinge communicatie hierover en hun concreet gedrag richting het gewenste resultaat.

Uw situatie aan ons voorleggen?
  • authenticiteit
  • deskundigheid
  • open-minded
  • Verbinding
  • betrouwbaarheid
  • plezier

Authenticiteit

(echtheid, puur zijn)

Wat we zeggen en doen is oprecht en bedoeld om het identiteitsgevoel (jezelf kunnen zijn) van onze klanten te bevorderen.

Deskundigheid

(bekwaam, competent, ervaren)

Deskundigheid is iets dat je opbouwt. Onze vakkennis, jarenlange ervaring en onze succesvolle benaderingswijze zetten we dagelijks in.

Open-minded

(onbevooroordeeld, creatief)

Als coach en mens proberen wij zo zuiver en onbevangen mogelijk in contact te blijven met onszelf en anderen. Hierdoor ontstaat ruimte om nieuwe, creatieve mogelijkheden te ontdekken.

Verbinding

(oprecht geïnteresseerd, in afstemming samen optrekken)

In verbinding zijn, verbinding stimuleren en verbindend communiceren, daar staan we voor. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in de visie, beleving en het gedrag van mensen binnen organisaties en de maatschappij.

Betrouwbaarheid

(respectvol, privacy garanderend, geloofwaardigheid)

Omdat wij weten waar we voor staan, wat we met onze klanten willen beleven en waar we naar toe willen, is betrouwbaarheid voor ons vanzelfsprekend.

Plezier

(humor, ontspanning, delen)

De weg naar succes begint wat ons betreft altijd met plezier beleven in wat we doen en dit met anderen delen.

De Coachtrain, professioneel coachingteam | De Coachtrain - © 2021 website by gosidesign