Cookies toestaanMeer info over de cookies
Home
  • waarden
  • authenticiteit
  • deskundigheid
  • open-minded
  • betrokkenheid
  • betrouwbaarheid
  • plezier

Waar staan wij voor?

Wij geloven dat mensen en organisaties zich steeds meer bewust vanuit hun eigen waarden ontwikkelen. Wij zijn nog steeds erg enthousiast over de verbindende rol die we daarin voor hen vervullen. Wij zetten vanuit onze eigen waarden en professionaliteit onszelf in om deze ontwikkelingen op allerlei manieren te bekrachtigen!!

Authenticiteit (echtheid, puur zijn)

Wat we zeggen en doen is oprecht en bedoeld om het identiteitsgevoel (jezelf kunnen zijn) van onze klanten te bevorderen.

Deskundigheid (bekwaam, competent, ervaren)

Deskundigheid is iets dat je opbouwt. Onze vakkennis, jarenlange ervaring en onze succesvolle benaderingswijze zetten we dagelijks in.

Open-minded (onbevooroordeeld, creatief)

Als coach en mens proberen wij zo zuiver en onbevangen mogelijk in contact te blijven met onszelf en anderen. Hierdoor ontstaat ruimte om nieuwe, creatieve mogelijkheden te ontdekken.

Betrokkenheid (oprecht geïnteresseerd, samen optrekken)

Betrokkenheid is een typische eigenschap van ons. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in de visie, beleving en het gedrag van mensen binnen organisaties en de maatschappij.

Betrouwbaarheid (respectvol, privacy garanderend, geloofwaardigheid)

Omdat wij weten waar we voor staan, wat we met onze klanten willen beleven en waar we naar toe willen, is betrouwbaarheid voor ons vanzelfsprekend.

Plezier (humor, ontspanning, delen)

De weg naar succes begint wat ons betreft altijd met plezier beleven in wat we doen en dit met anderen delen.

Waar gaan we voor?

De Coachtrain begon met een droom, en die droom koesteren we nog steeds: we willen de ontwikkeling en communicatie van organisaties en hun medewerkers meer betekenis geven en verbinden vanuit Waarden. We zijn er best een beetje trots op dat het samenwerken vanuit Waarden steeds meer gemeengoed wordt binnen organisaties.

Onderscheidend in deze termen zijn wij dus niet langer, maar wel in de manier waarop we dit doen: met onze klanten en met de nadruk op het samen betekenis geven aan Waarden, elke dag!

ook iets voor jouw organisatie?
Foto andrew en marieke tafel
De Coachtrain, professioneel coachingteam | De Coachtrain - © 2017 website by gosidesign