Cookies toestaanMeer info over de cookies

Bewust worden - Keuzes maken - Handelen

De Coachtrain is de grondlegger van het Waarden Bewust Ondernemerschap. De coaches en adviseurs van de Coachtrain begeleiden organisaties en hun medewerkers die met een duidelijke koers voor ogen zich verder willen ontwikkelen.  

ONZE MISSIE EN VISIE

We vinden het belangrijk dat je als Mens, maar ook als Team of Organisatie de vrijheid kunt ervaren om oprecht en in afstemming te kunnen (blijven) communiceren over wat voor jou/jullie van waarde is, om van daaruit de meest passende keuzes te maken en hiernaar te handelen. 

Uw situatie aan ons voorleggen?
  • authenticiteit
  • deskundigheid
  • open-minded
  • Verbinding
  • betrouwbaarheid
  • plezier

Authenticiteit

(echtheid, puur zijn)

Wat we zeggen en doen is oprecht en bedoeld om het identiteitsgevoel (jezelf kunnen zijn) van onze klanten te bevorderen.

Deskundigheid

(bekwaam, competent, ervaren)

Deskundigheid is iets dat je opbouwt. Onze vakkennis, jarenlange ervaring en onze succesvolle benaderingswijze zetten we dagelijks in.

Open-minded

(onbevooroordeeld, creatief)

Als coach en mens proberen wij zo zuiver en onbevangen mogelijk in contact te blijven met onszelf en anderen. Hierdoor ontstaat ruimte om nieuwe, creatieve mogelijkheden te ontdekken.

Verbinding

(oprecht geïnteresseerd, in afstemming samen optrekken)

In verbinding zijn, verbinding stimuleren en verbindend communiceren, daar staan we voor. Wij zijn oprecht geïnteresseerd in de visie, beleving en het gedrag van mensen binnen organisaties en de maatschappij.

Betrouwbaarheid

(respectvol, privacy garanderend, geloofwaardigheid)

Omdat wij weten waar we voor staan, wat we met onze klanten willen beleven en waar we naar toe willen, is betrouwbaarheid voor ons vanzelfsprekend.

Plezier

(humor, ontspanning, delen)

De weg naar succes begint wat ons betreft altijd met plezier beleven in wat we doen en dit met anderen delen.

De Coachtrain, professioneel coachingteam | De Coachtrain - © 2020 website by gosidesign