ambities waarmaken.

Je hebt een innerlijke drive om succesvol te zijn op een bepaald gebied. Je hebt ambities die je waar wilt maken. Misschien heb je een hoger doel, een persoonlijke missie voor ogen of een bepaalde functie die je graag wilt bekleden. Je weet dat je ervoor wilt gaan (en waarschijnlijk ook waarom), maar je realiseert je ook dat je nog een weg voor je hebt liggen. Je ambities vormen de start van een strategisch proces. Tegelijkertijd besef je dat de keuzes die je op dit moment maakt impact hebben op jouw succes op de lange termijn. Wellicht merk je dat je werkambities niet altijd soepel samenvallen met de rest van je leven.

Opbouw traject

  1. Intakegesprek waarin de basis van onze samenwerking wordt verkend en jouw motivatie en ambitie worden doorgenomen.
  2. Bewustwordingsfase waarin je je ambitie koppelt aan jouw loopbaanverhaal vanuit verschillende invalshoeken (missie, identiteit, waarden, rollen, kennis, vaardigheden, gedrag en situatie).
  3. Strategiefase waarin je een passende koers uitzet vanuit de uitkomsten van de bewustwordingsfase en je dagelijkse praktijk.
  4. Uitvoeringsfase waarin we je desgewenst kunnen ondersteunen en inspireren.
  5. Borgingsfase waarin je ons kunt inschakelen om je focus scherp te houden

 

Deze trajecten zijn echt maatwerk. Van een paar inspirerende gesprekken tot jarenlang partnerschap, waarbij je op cruciale momenten in je leven en loopbaan open en oprecht kunt sparren met een ervaren coaching professional. Iemand die jou als mens kent met eigen drijfveren, triggers en idealen/doelen, maar die geen strategische rol heeft in jouw werkomgeving.  Op management en directieniveau worden, desgewenst, deze gesprekken ook uitgevoerd door 2 seniorcoaches samen. Hierdoor ontstaat nog meer dynamiek en mogelijkheden om je uitdagingen vanuit verschillende invalshoeken te onderzoeken.

Resultaten

Na het coachingstraject heb jij…

jouw koers scherp voor ogen
een proces ingericht met subdoelen
ondersteunende waarden bepaald
duidelijke kaders ontdekt voor jouw keuzes
ruimte gecreëerd om te blijven reflecteren
regie over je eigen inzet en mindset
vertrouwen in je eigen kunnen

Waarom de Coachtrain?

Wij passen elk traject aan jouw persoonlijke situatie en vraag aan. Door de jaren heen hebben we al een hoop ambitieuze professionals mogen begeleiden uit uiteenlopende bedrijven en sectoren. We gaan betrokken, deskundig, oprecht en doeltreffend te werk. Zodat jij je optimaal kunt ontwikkelen en de volgende stap in jouw leven kunt maken.

We leren je graag beter kennen.

Neem contact met ons op!

Bel Marijke

Bel Andrew