expertises.

In deze vakgebieden blinken wij uit. Ze voelen voor ons als een tweede natuur en we vertellen er jou graag meer over. Door met je muis over de expertises te gaan ontdek je meer.

Verbinders

In al onze trajecten verbinden wij mensen met zichzelf, met elkaar, hun omgeving, hun levensverhaal, hun (hogere)doelen en wensen. Dat helpt om alles in perspectief te plaatsen en te koppelen aan de dagelijkse realiteit.

Inspirators op het gebied van Waarden

Wij (h)erkennen de kracht van verbindende waarden en zijn deskundig in het achterhalen ervan in dialoog met onze klanten. Wij hebben hiervoor een eigen methodiek ontwikkeld die zorgt voor een directe koppeling naar de dagelijkse praktijk op individueel en gezamenlijk niveau.

Procesbegeleiders

Wij zijn experts in het inrichten en begeleiden van professionele processen op het gebied van strategische besluitvorming, communicatie en samenwerking, het ontwikkelen van medewerkers, teams en organisatie en het borgen van (persoonlijke) duurzame inzetbaarheid

Coaches en trainers in één

Wij combineren op krachtige wijze onze deskundigheid en ervaring op het gebied van coachen en trainen. Hierdoor is onze koers altijd gericht op het proces van inzichten vergaren om deze vervolgens te vertalen naar de praktische toepassing.

Intellectueel en verbaal sterke gesprekspartners

Wij genieten van de wisselwerking met onze gesprekspartners op alle niveaus in organisaties. We verstaan de kunst van het meervoudig betrokken zijn, oprecht geïnteresseerd zijn, flexibel kunnen schakelen vanuit meerdere invalshoeken en tegelijkertijd regie houden en koers/doelgericht zijn.

Meer over onze expertises ontdekken?

Neem dan contact met ons op!

Bel Marijke

Bel Adrew